Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0. in /mnt/ultraweb/d/de/derinet/index.php on line 63
Szakközépiskola ·  Szakiskola ·  Vissza

Tájékozódj

© 2008 MáSzIK

Felvi.hu hírek

Belestünk egy nyílt napra
A kommunikációs, üzleti és turizmus képzések nyílt napján a szakbemutatók és próbaelőadások mellett a személyes interakció is teret kapott.


Megkezdődött a felvételi
Már lehet jelentkezni a 2012 szeptemberében induló képzésekre. A jelentkezőknek két hónapjuk van eldönteni, melyik egyetemen, főiskolán akarják kezdeni az őszi szemesztert.


Több mint hatezren jelentkeztek a februárban induló képzésekre
A 2012. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás keretében mintegy 6300-an jelentkeztek a februárban induló képzésekre. A jelentkezők több mint 80 százaléka használta a felvételi kérelem benyújtásakor az e-felvételi szolgáltatást.


Egyszerűen felvételi: itt az új Felvi magazin
A cikkekben összegyűjtöttük a jelentkezéshez kapcsolódó legfontosabb információkat legyen szó határidőkről, pontszámításról vagy a korábban végzettek elhelyezkedési lehetőségeiről.


Átgondoltam, választottam, felvételizek!
Megvan a szak, megvan az intézmény, de mi is a következő lépés? Olvass tovább és segítünk, hogy a jelentkezés biztosan simán menjen.


Segítség, felvételizem!
A felvételi döntést más-más szempontok alapján hozzuk meg, a Felvin elérhető cikkek és szolgáltatások azonban mindenkinek segíthetnek.


A karrier a felvételivel kezdődik
Karrierszolgáltatásaink segítségével feltérképezhetők a diplomázás utáni lehetőségek, amelyeket érdemes már a felvételikor figyelembe venni.

© 2008 MáSzIK

Statisztika

© 2008 MáSzIK


Képzéseink

A Mátészalkai Szakképző Iskola
és Kollégium képzési szerkezete


11-12. évfolyamon általános képzés és szakmai alapozó képzés Érettségi vizsga Érettségi vizsgákhoz kötött OKJ szakképzés technikus képzés
Általános képzés, nyelvi előkészítés és szakmai orientáló képzés a szakközépiskola 9-10. évfolyamán Általános képzés és pályaorientáló képzés szakiskola 9-10 évfolyamán Alapfokú vizsga Alapfokú végzettséghez, a 10. évfolyam elvégzéséhez kötött OKJ szerinti szakképzés
Alapfokú végzettséghez a 10. évfolyam elvégzéséhez nem kötött OKJ szerinti szakképzés
az általános iskola
8. osztálya


Segítség testi fogyatékos tanulóknak

Közösségi

© 2008 MáSzIK

Bejelentkezés

Név:
Jelszó:

© 2008 MáSzIK

progeCAD.hu banner

ÚJ SZÉCHENYI TERV

Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!

Copryright © 2008-2012 Mátészalkai Szakképző Iskola és Kollégium