Warning: fread() [function.fread]: Length parameter must be greater than 0. in /mnt/ultraweb/d/de/derinet/index.php on line 63
Ma

Tájékozódj

© 2008 MáSzIK

Felvi.hu hírek

Belestünk egy nyílt napra
A kommunikációs, üzleti és turizmus képzések nyílt napján a szakbemutatók és próbaelőadások mellett a személyes interakció is teret kapott.


Megkezdődött a felvételi
Már lehet jelentkezni a 2012 szeptemberében induló képzésekre. A jelentkezőknek két hónapjuk van eldönteni, melyik egyetemen, főiskolán akarják kezdeni az őszi szemesztert.


Több mint hatezren jelentkeztek a februárban induló képzésekre
A 2012. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás keretében mintegy 6300-an jelentkeztek a februárban induló képzésekre. A jelentkezők több mint 80 százaléka használta a felvételi kérelem benyújtásakor az e-felvételi szolgáltatást.


Egyszerűen felvételi: itt az új Felvi magazin
A cikkekben összegyűjtöttük a jelentkezéshez kapcsolódó legfontosabb információkat legyen szó határidőkről, pontszámításról vagy a korábban végzettek elhelyezkedési lehetőségeiről.


Átgondoltam, választottam, felvételizek!
Megvan a szak, megvan az intézmény, de mi is a következő lépés? Olvass tovább és segítünk, hogy a jelentkezés biztosan simán menjen.


Segítség, felvételizem!
A felvételi döntést más-más szempontok alapján hozzuk meg, a Felvin elérhető cikkek és szolgáltatások azonban mindenkinek segíthetnek.


A karrier a felvételivel kezdődik
Karrierszolgáltatásaink segítségével feltérképezhetők a diplomázás utáni lehetőségek, amelyeket érdemes már a felvételikor figyelembe venni.

© 2008 MáSzIK

Statisztika

© 2008 MáSzIK


Adatvédelmi elvek

Használati feltételek

A http://www.derinet.hu (továbbiakban derinet.hu) weboldal használatával Ön egyetért azzal, hogy a derinet.hu weboldal használati feltételeit és más, a weboldallal kapcsolatos konkrét területekre vonatkozó feltételeket önmagára nézve kötelezőnek ismeri el.


Másolás, copyright

A derinet.hu weboldal tartalmához kapcsolódó minden jog, beleértve a jelen weboldalon lévő információhoz és adatbázishoz kapcsolódó jogokat a Mátészalkai Szakképző Iskola és Kollégium tulajdona, vagy annak céljait szolgálja. A weboldalt használók kizárólag saját személyes céljaikra nyomtathatják ki a weboldalt. A weboldalt használók nem nyomtathatják, nem másolhatják, nem reprodukálhatják, nem tölthetik le, nem publikálhatják újra, nem sugározhatják, nem vetíthetik, nem küldhetik elektronikus formában, nem módosíthatják és nem hasznosíthatják újra üzleti vagy más egyéb céllal a derinet.hu weboldal információit, beleértve különösképpen az információ bármilyen nyilvános újra-értékesítését vagy újra-hasznosítását.


A derinet.hu weboldal az 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint szerzői jogi védelemben részesül.


Garancia

Az alkalmazandó törvények által megengedett kereteken belül nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett veszteségért vagy rongálódásért, amely a derinet.hu weboldal, valamint az azon található információ és anyagok használatából, az ahhoz való csatlakozásból ered.


Amennyiben a derinet.hu weboldalt tulajdonló és üzemeltető Mátészalkai Szakképző Iskola és Kollégium tudomást szerez a derinet.hu weboldalon elhelyezett információval kapcsolatos jogellenes magatartásról, vagy arról, hogy az információ valakinek a jogát vagy jogos érdekét sérti, a 2001. évi CVIII. törvényben foglaltaknak megfelelően intézkedik az elérési információ eltávolításáról.


Más weboldalak

Előfordulhat, hogy a derinet.hu weboldalon található linkek olyan weboldalakhoz kapcsolódnak, amelyekre a derinet.hu weboldal nincs befolyással; a derinet.hu nem felelős és nem vállal felelősséget semmilyen kapcsolt weboldal tartalmáért sem, sem pedig az azokon található linkekért. A derinet.hu weboldal használói saját kockázatukra kapcsolódnak a derinet.hu weboldalhoz linkelt oldalakhoz.


A derinet.hu weboldal használói nem jogosultak saját weboldalukat weblinken keresztül a derinet.hu weboldalhoz kapcsolni (sem hypertext linking, sem deep linking, sem framing, sem tagging vagy más formákban), és ebben másoknak nem nyújthatnak segítséget a derinet.hu előzetes írásos engedélye nélkül, amelyet visszatarthatunk.


Törvényi illetékesség

A fenti használati feltételek és a derinet.hu weboldal használatával kapcsolatos minden ügylet és dolog Magyarország törvényeivel összhangban alkalmazandó és értelmezendő. A weboldal használatából eredő bármilyen jogvita kizárólagos bírói illetékessége Magyarország.


Üzemeltető

Közösségi

© 2008 MáSzIK

Bejelentkezés

Név:
Jelszó:

© 2008 MáSzIK

progeCAD.hu banner

ÚJ SZÉCHENYI TERV

Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!

Copryright © 2008-2012 Mátészalkai Szakképző Iskola és Kollégium